Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın kapısı müstacel çıkış yürekin kullanılacaksa o çağ zaruri koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Başkaca, astım ve bronşit kabil solunum yolu emrazıyla bağlanaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi için bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Not: Haberde adı geçen şirket isimleri Yangın Merdiveni Kapısı ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Mono blok gövde yapısı dal sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin sineinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Report this wiki page